Finansering/Forsikring

Uanset om du køber ny eller brugt bil, giver vi dig gerne et godt tilbud på finansieringen gennem vores finansieringsselskab: Citroen Finans
I øjeblikket er renten meget lav, og det giver dig ekstra gode lånemuligheder. 

Vi er ofte billigere end din bank

Sammenlign os gerne med et tilbud fra dit pengeinstitut, som regel er vi konkurrencedygtige. Det skyldes, at vi har aftaler med finansieringsselskaber, der ikke har filialer eller bankrådgiver. Derfor er de faste omkostninger langt lavere, fordi det er os, som forhandlere, der tilbyder lånet til vores kunder.

Fast eller variabel rente – med eller uden udbetaling – det er dit valg!

Hos Kjærsgaard Auto finder vi frem til den finanseringsløsning, der er den bedste for dig. Vælger du at optage et billån, er der flere ting at tage hensyn til. F.eks, hvor stor en udbetaling ønsker du at lægge? Over hvor mange år ønsker du at afdrage lånet, og ønsker du fast eller variabel rente?

Hos Kjærsgaard Auto  finder vi i samarbejde med dig, den løsning, der er bedst for din økonomi.

 

Bilforsikring

VÆLG DEN RIGTIGE FORSIKRING TIL DIN NYE BIL
Hos Techno Forsikring kan du nemt og bekvemt få en virkelig god forsikring til en fornuftig og konkurrencedygtig pris, så du trygt kan køre hjem i din nye bil.
Ønsker du yderligere dækning, så kan du selv tilpasse din forsikring med vores tillægsdækninger: udvidet bildækning, førerpladsdækning, parkeringsdækning og vejhjælp.

Hent brochure fra Techo Forsikring