Jeep personbiler

Oplev Jeep modeller hos Kjærsgaard Auto i Aalborg

Jeep blev grundlagt i 1941 og er et globalt ikon, der er anerkendt over hele verden for sine SUV’er og deres uovertrufne offroad-kapacitet. Som producent af den ikoniske Willies JEEP, er mærkets DNA i dag, passion, frihed, eventyr og autenticitet – en filisofi man ser i alle JEEPs produkter.

 Kjærsgaard Auto i Aalborg er din nye Jeep forhandler. Vi glæder os til at præsentere de nye Jeep modeller for dig.

Jeep Compass 4xe LIMITED

Fiat Ducato

Plug-in-hybriden Jeep® Compass 4xe Limited har et nydesignet instrumentbord med den nye Uconnect™ 10,1”-radio med Ultra HD-skærm. En anden ny funktion er den digitale instrumentgruppe på 10,25″ med Full HD-opløsning. Den kommer desuden som standard med 18″ alufælge i et nyt design, tonede ruder og LED-forlygter med integreret dagskørelys.

Jeep Compass 4xe S

Den nye plug-in-hybrid Jeep® Compass 4xe S er beriget med de nye teknologier og raffinerede detaljer. Som standard byder den på den nye Uconnect™-radio med 10,1” touchskærm og navigation, en digital instrumentgruppe på 10,25″, nye 19″ alufælge, nydesignede LED-forlygter, foruden el-betjente sæder med læderindtræk, grå syninger og polstring, som tilpasser sig passagerens krop og yder maksimal komfort.