Ombygninger af Citroën varebiler

Hos Kjærsgaard Auto, Citroën i Aalborg har vi stor erfaring i special ombyggede Citroën varebiler. Vi ombygger primært Ctroën Jumper og Jumpy
Vi skræddersyer bilen til dit behov.

Kontakt:  Erhvervskonsulent Christian Rasmussen Tel: 96 31 66 93 eller mail chra@dytdyt.com

 

Jumpy L2 ombygget til kølebil

Bilen er opbygget med FRC godkendt isolering, Indvendig volumen 3,2 m3, Varerumsmål L x B x H mm 2144 x 1206 x 1164 mm, Lys i varerum, 1 stk. afløb,  monteret med et Carrier Neos 100 køleanlæg med mulighed for standkøl.

Gartnerlad med hydraulisk opbygning

 

Jumper 150 C3 DB

Jumper L3 med rigpresenning

 

 

Citroen Jumper L3 130 HK Chassis

Bilen er opbygget med et finerlad m/skridsikker bund på 3,90 m i længden og 2,20 m i bredden. Der er monteret delbar sidesmæk med aftagelig midterstolpe.

Der er desuden LED sidemarkeringslygter, stigebøjle bag førerhus samt anhængertræk til 2500 kg. Bag rattet har man det også godt; her er der som standard Oliefyr m/timer, Bluetooth, sædevarme, fartpilot + meget mere.

 

 

Cittroën Berlingo L1N2 Blue HDI 100 S&S aut gearskifte. 3 sæder. Opbygning: Dobbelt bund med 3 skuffer. Skufferne holder orden i varerummet og er med til at forhindre at farlige genstande kan flyve frem i føreren og passagerne ved hård opbremsning.

Indvendige indretningsforslag i Citroën varebiler

Hent vores brochure og bliv inspireret til, hvordan Citroëns varebiler kan indrettes som den helt rigtige arbejdsplads til din virksomhed

 

Hent brochure:
Indretningsforslag Citroën Jumper
Hent brochure:
Indretningsforslag Citroën Jumpy
Indretningsforslag:
Citroën Berlingo