Citroën personbiler

Oplev Citroëns personbilsprogram hos Kjærsgaard Auto

Se flere aktuelle tilbud her

 

Der er massere af stærke og veloplagte modeller i førerfeltet i disse dage, hvor Citroën Turdage har indtaget din Kjærsgaard Auto!

Se alle tilbud her

Citroën ë-C3 fra kun 179.990 kr.

ë-C3 er på vej!

Mere end 50.000 danskere kører i dag rundt i en C3, som er skabt til både familien, fritiden og kørsel i byen.

Nu gentager Citroën succesen med ë-C3; den nye, 100% elektriske version af bestselleren. Prisen er uden konkurrence – og vil revolutionere elbilsmarkedet!

Forudbestillingerne i Europa er overvældende. Vil du være sikker på at få den nye ë-C3 leveret, når den ankommer efter sommer, kan du bestille den allerede nu.

Citroën C3

Et frisk pust af en bil med masser af personlighed og charme og som er helt sin egen. Med 36 forskellige farvekombinationer er der rig mulighed for at skille sig ud fra mængden. Og interiøret med lige dele komfort og stil gør at man føler sig hjemme med det samme.

Citroën C3 Aircross

SUV C3 Aircross, der har masser af plads og fleksible indretningsmuligheder. Den er derfor perfekt til familien og den aktive fritid.

Citroën C4

Sætter du pris på det elegante, kan du med fordel se nærmere på rummelige C4

Citroën ë-C4

Er du klar til at køre elektrisk, og sætter du samtidig pris på det elegante, er den sporty ë-C4 uundgåelig.

 Ë-C4X

Glæd dig til at opleve den nye Ë-C4. En kompakt mellemklasse med masser af charme, der kører på 100% el.

C4 X

Søger du en familiebil, der er både praktisk, rummelig og har masser af benplads? Og samtidig er stilfuld, elegant og skarp? Så er den nye C4 X et sikkert valg.

C5 Aircross

Oplev den helt nye mild hybrid version af den rå C5 Aircross. De fantastiske køreegenskaber i den store, komfortable familie-SUV er her løftet til et nyt, effektivt og støjsvagt niveau takket være den elektriske ekstramotor, som supplerer den i forvejen dynamiske benzinmotor.

 

ë-Berlingo

Oplev den elektriske Citroën ë-Berlingo familiebil. Du vil blive forført af dens komfort, fleksibilitet, funktionalitet og rummelighed.