Privatleasing hos Kjærsgaard Auto

Citroën leasing

Med Citroën privatleasing skal du ikke tænke på værditab, bekymringer og uforudsete udgifter. Du kender din udgift hver måned, og så er din leasingaftale altid inkl. service og vedligeholdelse. Du kan komme godt i gang med en attraktiv udbetaling, afhængig af den model du vælger.

Er du i tvivl om privatleasing er noget for dig, så læs vores “Guide til privatleasing”.

Citroën C3  CAPOW Leasing 1.2 PURETECH 83 FEEL SPORT  

Udbetaling: 0,- Mdl. ydelse: 2.395,- 
Leasingperiode: 12 mdr. Årlig kørsel: 10.000 km.
Samlet betaling i perioden Samlet betaling i perioden: 29.340,-.

 •  FREMHÆVET UDSTYR:

  • 7″ Touch Screen m. Apple CarPlay
  • Aut. klimaanlæg
  • El-justerbare sidespejle
  • Varme i forsæder
  • Airbumps®

   

Sælges i et begrænset antal i en begrænset periode.
Kontakt Kjærsgaard Auto i dag

 

C3

Privatleasing

C4 og Ë-C4

Privatleasing

C5 Aircross Hybrid

Privatleasing

Citroën privatleasing priser

Hos Dytdyt.com By Kjærsgaard kan du lease din nye Citroën på fordelagtige vilkår – f.eks. kan du få Citroën leasing priser fra kun 1.695 kr.

Få en problemfri Citroën privatleasing, hvor du bare afleverer bilen, når leasingperioden er ovre. Kør forbi i dag i din gamle bil, og kør hjem i en ny Citroën fra Kjærsgaard Auto, uden at skulle spekulere på hverken serviceeftersyn eller værditab de næste to år.

De færreste i Nordjylland kan få hverdagen til at fungere, hvis de ikke har en bil. Særligt hvis du bor ude på landet. Her er Citroëns C3, C4 og C5 modeller et populært valg, når familien skal have ny bil. For både når det kommer til design, komfort og kørselsøkonomi, får du rigtigt meget for pengene.

Men køber du din nye Citroën på den traditionelle måde, hvor du finansierer den med et billån, foretager du en risikabel investering. For ingen kan gennemskue, hvordan brugtbilsmarkedet ser ud om 3, 4 eller flere år, når du vil skifte din bil ud med en ny.

Med Citroën privatleasing slipper du for at bekymre dig

Er markedet for brugte bil ikke gunstigt, den dag du sælger bilen, risikerer du at tabe en masse penge. Måske så mange, at du ikke har mulighed for at indfri dit billån, uden at skulle have penge op af lommen.

Men det er der heldigvis råd for.

For med Citroën leasing kan du indgå en toårig leasingaftale på nogle af de allermest populære Citroën C3, Citroën C4 og Citroën C5-modeller på markedet. Den månedlige ydelse dækker endda alle serviceeftersyn på bilen i leasingperioden.

Du vælger selv, om du vil lægge en lav udbetaling og en lidt højere månedlig ydelse på din Citroën leasing-aftale. Derved kan du kommet billigt ud at køre i en ny Citroën. Du kan også vælge at lægge en lidt højere udbetaling, og glæde dig over en lav månedlig ydelse gennem hele leasingperioden. Du bestemmer selv.

Du ved altid præcist, hvad bilen koster dig

Derved ved du præcis, hvad bilen kommer til at koste dig i den periode, leasingaftalen løber. Samtidig slipper du for at bekymre dig om værditabet på bilen.

Den dag, leasingaftalen udløber, kommer du bare forbi, stiller bilen og afleverer nøglen. Så er du frit stillet til enten at lease en anden Citroën eller finde en god brugt i rækken at køre videre i.

Det eneste du selv skal sørge for, er at betale dæk, kaskoforsikring, brændstof og grøn ejerafgift i leasingperiode – samt eventuelle reparationer efter garantiens udløb. Resten klarer vi – herunder service på vores autoriserede Citroen autoværksted.

Det eneste vi kræver, er, at du har tegnet kaskoforsikring, kan kreditgodkendes, og betaler via betalingsservice.

Vær opmærksom på dit kørselsbehov

Det vigtigste, når du leaser en bil, er, at du ved, hvor mange kilometer du kører om året. For leasingydelsen afhænger af, hvor langt du kører om året.

Derfor er det også en god ide at holde øje med kilometertallet i leasingperioden. Så kan du få ændret din leasingaftale i tide, så du undgår at stå med en efterregning, fordi du har kørt flere kilometer, end der var inkluderet i leasingaftalen.

Så vil du have ny Citroën uden bekymringer, er det bare at lægge vejen forbi Citroen forhandler Kjærsgaard på Håndværkervej 22 i Aalborg. Så kan du køre hjem i din nye bil i dag, uden at skulle frygte for, hvor dyrt et bekendtskab den bliver.