Undervognsbehandling og rustbeskyttelse i Aalborg

Med en undervognsbehandling i Aalborg forlænger du levetiden på din bil, og får en bedre pris for den, den dag den skal sælges. Få udført undervognsbehandling på vores PAVA center i Aalborg, og kør trygt ud i det stadig vådere danske vejr.

Få PAVA undervognsbehandling til en attraktiv pris

Selv om der er langt mellem de rigtige vinterdage med sne og sjap, bliver bilens undervogn stadig udfordret af det danske vejr. For snedriverne om vinteren er blevet afløst af flere og kraftigere regnskyl. Og i modsætning til sneen, falder regnen hele året.

Kontakt os vedrørende undervognsbehandling på telefon eller book tid online her:

Det har givet et større behov for at få beskyttet bilen effektivt mod indtrængende fugt. For med mere vand på vejene er der større risiko for, at fugt og vand trænger ind i undervognens hulrum og andre kringelkroge. Det sætter gang i korrosionen. Også på biler med galvaniseret undervogn.

Vi går grundig til værks, når vi undervognsbehandler i Aalborg

Når du skal have undervognsbehandlet bilen hos os i Aalborg (Nordjylland), fylder vi alle undervognens hulrum op, og forsegler samlinger og påfører et beskyttende lag rustbeskyttelse på hele undervognens overflade.

Vi har oplysninger om alle bilmodeller, og kender derfor alle de hulrum og kringelkroge, hvor fugt og vand kan komme ind. Så uanset hvilket mærke eller hvilken bilmodel og årgang du kører i, kan vi undervognsbehandle, så bilen er optimalt beskyttet.

Det kræver et større forarbejde – som faktisk er det mest tidskrævende, når du skal have undervognsbehandlet bilen.

 

Først skiller vi undervognen ad

Det hele starter med, at vi afdækker forsæde, rat og gearknop og resten af interiøret i bilen. Så bliver de ikke beskidte under arbejdet.

Dernæst afmonterer vi inderskærme, beskyttelsesskjolde og andet, som dækker for selve undervognen.

 

Så renser og kontrollerer vi undervognen

Når det er gjort, højtryksrenser vi undervognen med enten vand eller luft.

Bagefter går vi undervognen igennem for gennemtæring eller steder, hvor det er lige ved at ske. Finder vi sådanne, kontakter vi dig. For den slags skal udbedres, før det giver mening af fortsætte arbejdet.

 

Så tørrer og klargør vi til rustbeskyttelse

Er undervognen sund og i orden sætter vi den til tørring. Derved sikrer vi, at alle undervognens hulrum, samlinger og selve pladerne, der udgør undervognen, er gennemtørre, inden vi undervognsbehandler bilen.

Kontakt os vedrørende undervognsbehandling på telefon eller book tid online her:

Bagefter fjerner vi eventuelle propper til undervognens hulrum, og borer huller de steder, hvor der er brug for det, så vi kan fylde hulrummene helt. Igen slår vi bilens model og årgang op i vores database, så vi kun borer der, hvor det er muligt – eller får boret i de bilmodeller, hvor der ikke må bores i undervognen.

 

Selve undervognsbehandlingens fortages

Nu er vi endelig klar til at foretage selve undervognsbehandlingen.

Her starter vi med døre, hulrum, vanger og paneler. De fyldes med et specialudviklet hulrumsprodukt, der har en helt unik indtrængningsevne, og er rigtig effektiv til at fortrænge vand og fugt.

Derefter behandler vi selve undervognen og skærmkasserne. Her vælger vi det mest effektive PAVA undervognsprodukt, som passer til undervognen på netop din bil.

Til sidst monterer vi nye, oliebehandlede gummipropper i alle de huller, vi har brugt til at sprøjte undervognsbehandling ind i bilens hulrum gennem.

 

Så er din bil klar til afhentning på vores PAVA center i Aalborg

Som det allersidste rengøres bilen. Her har vi fokus på at afrense kanter, false og andre karrosseridele, der kan have rester af rustbeskyttelse og undervognsbehandlingsmiddel på sig.

Kontakt os vedrørende undervognsbehandling på telefon eller book tid online her:

Nu kan du trygt køre det stadig mere fugtige vejr i møde. Det eneste du behøver huske på, er ikke at få undervognsvasket bilen i en vaskehal, når først den er undervognsbehandlet.

 

Få undervognsbehandling i Aalborg

Så skal bilen undervognsbehandles, og bor du i Aalborg, kan du trygt bestille tid hos os allerede i dag. Vi undervognsbehandler hele året. For der er ikke længere en speciel sæson, hvor der er ekstra brug for undervognsbehandling i Aalborg – eller resten af landet.

Bilen skal være undervognsbehandlet hele året. Ellers ruster den nemt.