Citroën værksted hos Kjærsgaard Auto

Hos Kjærsgaard Auto finder du vores autoriseret Citroën værksted med eget pladeværksted og malerværksted.

Du kan altid ringe til os og bestille tid til service eller reparation. Det er også muligt at booke tid online på knappen her på siden.

Tjek din bil sikkert ind på værkstedet

Book online på hjemmesiden, så modtager du et link, så du kan klare indtjekning hjemmefra. Når du kommer til os, så gå til vores TjeKvik stander, der taster du blot din nr. plade på skærmen og lægger nøglen i den lille box, der automatisk udvælges til dig. Nemmere og mere sikkert bliver det ikke.

Aflever dine bilnøgler sikkert, hurtigt og uden personlig kontakt. Klik og se filmen her om hvor nemt og sikkert det er.

Autoriseret Citroën værksted

Med mere end 30 år som autoriseret Citroën værksted, kan vi tilbyde dig og din Citroën stor service og ekspertise. Hos Kjærsgaard Auto er er din Citroën hænderne på vores veluddannede Citroën-teknikere, som råder over Citroëns særlige diagnoseudstyr og specialværktøj. Og det ligger i sagens natur, at ingen kender din Citroën bedre end Citroën.

Eget pladeværksted

Vores pladeværksted er altid opdateret med den nyeste teknologi inden for opretterbænke, og vores team af professionelle pladesmede er specialuddannede i moderne karosseriteknik. Det betyder, at vi i realiteten kan oprette en skadet bil, så den fremstår med mindre tolerancer, end da den blev fremstillet. Vi kontrollerer samtidig bilens elektroniske system for fejlkoder, og får slettet dem efter udbedring af skaden.

Eget malerværksted

Hvis bilen har brug for ny lakering, udføres dette på vores eget kvalitets-certificerede malerværksted (KS2000 og ISO9001). Kort sagt får du, efter et besøg hos Kjærsgaard Auto, er din bil tilbage så god som ny (mindst!).

Eget PAVA center

Kjærsgaard Auto er også PAVA station med over 20 års erfaring. For os er undervognsbehandling bygget på tillid, og det er meget vigtigt for os, at vore kunder ved, at deres bil bliver behandlet ordentligt.