Citroën Varebiler

Oplev Citroëns varebilsprogram hos Kjærsgaard Auto

Berlingo Van

En kvik, smidig og komfortabel varebil med plads til to Europaller (version L2N2) i varerummet og op til tre håndværkere i kabinen. Her er der også smarte opbevaringsmuligheder til dine personlige småting. I forhold til det kompakte ydre har Citroën Berlingo CityVan et imponerende stort varerum på 3,3 m3 – det største i klassen.

– Plads til to europaller takket være brede og optimerede døre
– 3 siddepladser foran og fuld fleksibilitet takket være Extenso-kabinen (dobbelt passagersæde)

Ny Citroën Jumpy

Den nye Jumpy har en optimeret opbygning, der giver flere nyttige funktioner, bedre komfort og mere sikkerhed. De nyeste teknologier og hjælpefunktioner til kørsel er taget i anvendelse, hvilket gør bilen til en værdifuld hjælper i det daglige. Den fås i tre længder med håndfrie skydedøre (ekstraudstyr).

E-Jumpy

Citroen e-Jumpy flytter grænserne for, hvad der ellers har været muligt for en elektrisk varebil. Med over 330 km rækkevidde, mulighed for 1000 kg anhængervægt og op til 1275 kg lastevne, opfylder den langt de fleste krav som der stilles til en erhvervsbil i en travl hverdag. Har du dine tvivl omkring rækkevidde, køreegenskaber og lastevne, så prøv vores demobil kvit og frit i 48 timer.

Citroën Jumper

Modelprogrammet for Jumper er meget bredt og omfatter både kassevogne, chassis, dobbeltkabine og combi. Den fås i 4 længder (L1, L2, L3, L4) med 3 akselafstande (3 m, 3,45 m, 4,04 m), samt 3 højder (H1, H2, H3). Alt i alt fås den nye Jumper i 8 forskellige kassevognsversioner med en varerumsvolumen fra 8 til 17 m3. De sidehængslede bagdøre er op til 2,03 m høje og har en nyttebredde på 1422 mm. Den bedste i kategorien med store sideskydedøre, der er op til 1,25 m brede.