Citroën Varebiler

Oplev Citroëns varebilsprogram hos Kjærsgaard Auto

BERLINGO & Ë-BERLINGO VAN

Citroën Berlingo Van fås med en effektiv forbrændingsmotor eller med elmotor (100kW motor med 136 hestekræfter). Varevognen fås i 2 længder: M på 4,4 m og XL på 4,75 m og med en lastkapacitet på op til 4,4 m³

JUMPY 

Citroën Jumpy fås i en elektrisk version (100 kW motor (136 hestekræfter)) og i en dieselversion (100 hestekræfter til 180 hestekræfter). Den fås i 3 størrelser (XS, M og XL). Citroën Jumpy varebilen fås med flere førerassistancefunktioner og praktiske funktioner.

E-Jumpy

Citroen e-Jumpy flytter grænserne for, hvad der ellers har været muligt for en elektrisk varebil. Med over 330 km rækkevidde, mulighed for 1000 kg anhængervægt og op til 1275 kg lastevne, opfylder den langt de fleste krav som der stilles til en erhvervsbil i en travl hverdag. Har du dine tvivl omkring rækkevidde, køreegenskaber og lastevne, så prøv vores demobil kvit og frit i 48 timer.

Citroën Jumper

Citroën Jumper fås i versionerne: Kassevogn, enkeltkabine chassis, dobbeltkabine chassis og plancher chassis. Den fås i 4 længder, med 3 akselafstande og i 3 højder. Den har en bredde, som er klassens bedste, og er forsynet med side-skydedøre med en bredde på op til 1,25 m samt førerassistancefunktioner til hjælp i hverdagen.

 Den fås i diesel version (120, 140 og 165 hestekræfter motor).