Oplev DS programmet hos Kjærsgaard Auto

Citroën DS blev produceret fra  1955-1975. DS'en var kendt for sin aerodynamiske linjeføring, ualmindelig høje komfort, og avancerede teknologi. Den legendariske DS model er nu videreført i en hel serie af modeller med særlig fokus på markant design, banebrydende formgivning og fremragende kørekomfort.

DS3 Kjærsgaard Auto

Den nye DS har et opdateret design, der kombinerer avant-garde og elegance, hvilket sammen med de nye og økonomiske motorer giver stor køreglæde. Vælg frit fra en bred vifte af farver, mønstre og designdetaljer, og vis hvem du er i din nye Citroën DS 3. Nyhed: Nu kan du også privatlease DS3. Læs mere her


 

DS 3 Cabrio er til dig, der har fokus på stil og individualitet. Med det store stofrulletag kan du på et øjeblik kan åbne for sol og sus i håret. Er du til friske farver og sprælsk design, eller hælder du til den mere klassiske stil? Uanset hvilken type du er, findes der helt sikkert en Citroën DS 3 Cabrio lige efter din smag.
 

DS4 har rødder i vores arv. Den kompakte sedan, der er indbegrebet af fransk luksus med nytænkende design, mange tekniske detaljer, dynamisk komfort samt raffinement og sans for detaljen.
 

Ny DS5 er indbegrebet af DS-mærkets værdier: Avanceret design, helt igennem teknologisk, raffinement og sans for detaljer, dynamisk komfort. En teknologi der giver bedre udsyn, øget komfort og endnu mere sikkerhed.
Læs mere om DS5