Fiat varebiler

Oplev Fiat varebilsprogram hos Kjærsgaard Auto i Aalborg

Kjærsgaard Auto på Håndværkervej 22 i Aalborg er din nye Fiat forhandler. Glæd dig til at opleve Fiats spændende varebilsprogram, hvor vi kan tilbyde mange varianter og special opbygninger. Vores dygtige erhvervssælgere er klar til at vejlede dig med den rigtige transport og finansieringsløsning!

Fiat Ducato

Fiat Ducato

Fiat Ducato Med over 10.000 forskellige kombinationer og versioner af Ducato, er den rigtige varevogn tættere på, end du tror, og det er ikke den eneste grund til, at det er det rigtige match. Ducato er perfekt til enhver håndværker eller virksomhed uanset størrelse, da den er blevet lavet med ét formål i tankerne: at hjælp dig med at udføre dit job endnu mere effektivt.

Fiat e-Ducato

Fiat e-Ducato tager sit ry som bedst i klassen med til området elektrisk mobilitet med det bredeste 100 % elektriske line-up i sin kategori.  Den har stadig en høj lasteevne og stor varerumsvolumen, og den er stadig driftssikker og har lave driftsomkostninger.

Fiat Scudo  Fås med en helt ny  2.0 liters motor der kommer med 145 og 180 hk og kan kombineres med den lette 8-trins automatgearkasse. Modellen er kendt multifunktionelle evner og til trods for dens kompakte ydre, så rummer varevognen en lastrumsvolume helt op til 6,6 m3 og en lasteevne op til 1.400 kg, hvilket giver Fiat Scudo en utrolig effektiv lastrum, som er klar til enhver opgave.  

Fiat e-Scudo. Elmotoren, der fås sammen med alle udstyrsniveauer og alle længder, giver Scudo ny og kompromisløs ydeevne. Desuden kan du vælge mellem to forskellige batterier, 50 eller 75 kWh, alt efter dit behov.