Oplev Citroëns personbilsprogram hos Kjærsgaard Auto

 

 

Citroën C1

Citroëns bud på en lille og rap bybil. Den er frisk og livlig og du vil helt sikkert vække opmærksomhed, når du vælger din nye C1 en i af de mange modrigtige farver. Indretningen er gennemtænkt og ergonomisk, og der god plads til både passagerer og bagage. Citroën C1 fås både med 3- og med 5 døre og i mange forskellige udstyrsvarianter.

C1 fås netop nu i kampagneversioner Se mere her 

 

Citroën C3

Et frisk pust af en bil med masser af personlighed og charme og som er helt sin egen. Med 36 forskellige farvekombinationer er der rig mulighed for at skille sig ud fra mængden. Og interiøret med lige dele komfort og stil gør at man føler sig hjemme med det samme.

C3 fås netop nu i kampagneversioner Se mere her  

 

 

Citroën C4

Komfortabel affjedring og lavt støjniveau forvandler lange strækninger til en afslappet køreoplevelse. Citroën C4 byder samtidig på en rummelig kabine med eksklusiv finish og et stort bagagerum på 408 liter plus masser af udstyr. 

C4 fås netop nu i kampagneversioner Se mere her
 

 

 

 

Citroën C4 Picasso

Hvordan kan du forene familie og køreglæde? Den ligning har Ny C4 Picasso løst! Den nye version af C4 Picasso er blevet mere moderne og dynamisk, men den læner sig stadig op af sin forgængers unikke og let genkendelige design. Den oprindelige MPV’s flotte stil er blevet forfinet med nye Citroën-vinkler bag, en forende med et mere energisk udseende, der udstråler dynamik og kraft.

C4 Picasso fås netop nu i kampagneversionen  Se mere her 

 

 

C4 Grand Picasso

Citroën C4 Grand Picasso er den perfekt bil til storfamilien. Den byder på stor panormaforrude, 7 sæder (fra Seduction niveau), et bagagerum på 645 liter og masser af praktiske opbevaringsmuligheder i den rummelige kabine. Indstil fartpiloten på den ønskede hastighed og nyd den suveræne kørefomfort.

C4 Grand Picasso fås netop nu i kampagneversioner Se mere her

Kåret til Årets MPV 2017 af Bilpriser.dk

C4 Cactus

Citroën C4 Cactus er en motorstærk familiebil til minibilspris, hvor funktion og komfort er pakket ind i et prisvindende design. De karakteristiske Airbumps® fungerer ikke blot som designelement, men beskytter også mod hverdagens småskrammer. Bilen har en stor rummelighed og en række smarte opbevaringsløsninger til diverse småting.

C4 Cactus fås netop nu i kampagneversioner Se mere her

 

Spacetourer

Det er nu muligt at bestille den helt nye Citroën Spacetourer, i udgaver fra 5 til 9 sæder.  
Med SpaceTourer får du plads til hele familien og du har samtidig mulighed for et stort udvalg
af tilbehør, så din nye Citroën Spacetourer bliver tilpasset til netop dig og din families behov.

Læs mere om Citroën Spacetourer

 

 

C3 Aircross

Ny C3 Aircross Compact SUV adskiller sig fra det internationale SUV-marked med sin friske, kraftfulde og originale attitude.

Læs mere om C3 Aircross