Oplev Citroëns personbilsprogram hos Kjærsgaard Auto

 

 

   

Citroën C1

Citroëns bud på en lille og rap bybil. Den er frisk og livlig og du vil helt sikkert vække opmærksomhed, når du vælger din nye C1 en i af de mange modrigtige farver. Indretningen er gennemtænkt og ergonomisk, og der god plads til både passagerer og bagage. Citroën C1 fås både med 3- og med 5 døre og i mange forskellige udstyrsvarianter.

C1 fås netop nu i kampagneversioner Se mere her 

 

   

Citroën C3

Et frisk pust af en bil med masser af personlighed og charme og som er helt sin egen. Med 36 forskellige farvekombinationer er der rig mulighed for at skille sig ud fra mængden. Og interiøret med lige dele komfort og stil gør at man føler sig hjemme med det samme.

C3 fås netop nu i kampagneversioner Se mere her  

 

   

C3 Aircross

Ny C3 Aircross Compact SUV adskiller sig fra det internationale SUV-marked med sin frisk  kraftfulde og originale attitude.

Læs mere om C3 Aircross 

 

 

 

 

   

Citroën C4 Spacetourer

Hvordan kan du forene familie og køreglæde? Den ligning har Ny C4 Picasso løst! Den nye version af C4 Picasso er blevet mere moderne og dynamisk, men den læner sig stadig op af sin forgængers unikke og let genkendelige design. Den oprindelige MPV’s flotte stil er blevet forfinet med nye Citroën-vinkler bag, en forende med et mere energisk udseende, der udstråler dynamik og kraft.

C4 Spacetourer fås netop nu i kampagneversionen  Se mere her 

 

 

   

 

   
   

C5 Aircross SUV 

Citroën præsenterer den nye C5 Aircross SUV. Glæd dig til at opleve den hos Kjærsgaard Auto i i Aalborg

Læs mere om C5 Aircross