Citroen værksted hos Kjærsgaard Auto

Hos Kjærsgaard Auto finder du vores autoriseret Citroën værksted med eget pladeværksted og malerværksted.

Book on-line tid til service/reparation

Ring og bestil tid til service/reparation: 98137100

 

Autoriseret Citroën værksted

Med mere end 30 år som autoriseret Citroën værksted, kan vi tilbyde dig og din Citroën stor service og ekspertise. Hos Kjærsgaard Auto er  er din Citroën hænderne på vores veluddannede Citroën-teknikere, som råder over Citroëns særlige diagnoseudstyr og specialværktøj. Og det ligger i sagens natur, at ingen kender din Citroën bedre end Citroën.

Eget pladeværksted

Vores pladeværksted er altid opdateret med den nyeste teknologi inden for opretterbænke, og vores team af professionelle pladesmede er specialuddannede i moderne karosseriteknik. Det betyder, at vi i realiteten kan oprette en skadet bil, så den fremstår med mindre tolerancer, end da den blev fremstillet. Vi kontrollerer samtidig bilens elektroniske system for fejlkoder, og får slettet dem efter udbedring af skaden.

Eget malerværksted

Hvis bilen har brug for ny lakering, udføres dette på vores eget kvalitets-certificerede malerværksted (KS2000 og ISO9001). Kort sagt får du, efter et besøg hos Kjærsgaard Auto, er din bil tilbage så god som ny (mindst!).

Eget PAVA Center

Kjærsgaard Auto er også PAVA station med over 20 års erfaring. For os er undervognsbehandling bygget på tillid, og det er meget vigtigt for os, at vore kunder ved, at deres bil bliver behandlet ordentligt.

Klik og læs mere om vores PAVA Center